vineri, 10 martie 2017

Participa la tabara de limba engleza din Anglia, Royal Holloway, si descopera Londra si imprejurimile ei!

Cursuri, cultura si prietenii noi in tara lui Shakespeare!

Alege tabara internationala de limba engleza din Anglia, Colegiul Royal Holloway, si ai sansa de a descoperi Londra si imprejurimile ei!

Dominat de grandoarea si frumusetea impunatoarei cladiri Founder’s Building, Colegiul Royal Holloway (RHUL) este destinatia perfecta pentru o tabara de vara in Marea Britanie. 

Campusul este situat la aproximativ 30 km fata centrul Londrei, in Egham, intr-o zona linistita si sigura, si, totodata, aproape de toate atractiille capitalei britanice. Sunt incluse vizite la Londra, Oxford si Brighton.


  • 2 excursii de o zi la Londra, turul orasului, timp liber pentru cumparaturi, intrare la National Gallery si Kensigton Museum
  • 1 excursie de jumatate de zi in Londra: intrare la British Museum si croaziera disco pe raul Tamisa
  • 1 vizita in Egham
  • 1 excursie de o zi la Oxford, cu intrare la unul dintre colegiile Universitatii si tur pe jos al orasului
  • 1 excursie de o zi la Brighton, vizitarea orasului si intrare la Brighton Sea Life Centre
Londra

Londra este orasul pe care trebuie sa-l vizitezi macar o data in viata! 

In afara de faptul ca  este unul dintre cele mai importante centre comerciale si financiare din lume, capitala britanica dispune de numeroase muzee, galerii de arte, teatre si centre culturale. 

tabara-engleza-anglia

Tabara internationala de limba engleza din Anglia iti ofera sansa de a descoperi obiective turistice faimoase, precum British Museum, National Gallery si Kensigton Museum. 

Nu vor fi ratate nici Big Ben si Westminster Abbey, the Houses of Parliament sau Trafalgar Square.

tabere-adolescenti-marea-britanie

Brighton

Aflat pe coasta Sussex, cu un aer boem si comopolit, Brighton este cunoscuta printre englezi si ca “London by Sea”. La mai putin de o ora fata de capitalei Angliei, acest oras port este foarte popular printre britanicii care migreaza aici in weekend, dar si pentru turistii dornici sa exploreze imprejurimile Londrei.

tabara-vara-anglia

tabara-internationala-anglia

Brighton este decorat cu grafitti cool si intesat de cafenele dragute, zeci de magazine cu haine si obiecte unicat, galerii de arta si librarii. Faleza, unde se afla digul BrightonPier, este impanzita cu case in stil victorian care ofera cazare, asa ca te poti delecta cu plimbari de-a lungul plajei si cu admirarea traditionalelor gradini englezesti. 

Oxford

Admira cladirile pitoresti ale Universitatii Oxford, ia la pas stradutele incarcate de istorie ale orasului, relaxeaza-te la o cafenea sau incearca o plibare cu barca pe canalele inguste ce serpuiesc pe langa colegiul Christ Church. 

tabara-oxford

tabara-engleza-oxford

Grupa de varsta: 12 - 17 ani
Perioada de desfasurare: 31 iulie - 14 august 2017
Intra pe site si afla detalii, CLICK AICI! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu