vineri, 17 februarie 2017

Tabara internationala lb. engleza in Anglia vara 2017 - Royal Agricultural, Cirencester

Petrece o partea din vacanta de vara in mijlocul naturii, in cel mai autentic stil englezesc!

Rezerva-ti locul in tabara de limba engleza din Cirencester, tinutul Cotswolds, si descopera unul dintre cele mai frumoase locuri din Marea Britanie. 

Tinutul Cotswold este considerat a fi un fel de "Provence a Angliei” si te va cuceri de la “prima intalnire” cu sate fermecatoare, catedrale impunatoare si hanuri vechi de sute de ani, case vechi din piatra si acoperisuri cu tigle colorate – toate la mai putin de trei ore de Londra.

In plus, tabara include si un weekend in Londra, o excursie in centrul universitar Oxford, si una la Bath!
  • Grupa de varsta: 8 – 13 ani
  • Perioada: 3 – 17 iulie 2017
Detalii pe site. CLICK AICI!Excursiile incluse in programul taberei de limba engleza din Anglia - Royal Agricultural, Cirencester
  • Un weekend in Londra (2 nopti/3 zile, cazare in campus universitar)
O tabara in Anglia nu este completa fara o vizita in capitala britanica. 

Weekendul in Londra le ofera tinerilor sansa de a explora cele mai importante obiective turistice: Big Ben si Westminster Abbey, the Houses of Parliament, National Gallery, British Museum si Trafalgar Square, dar si de a face cumparaturi pe celebra Oxford Street sau in zona Covent Garden.

tabara-vara-anglia
  • O excursie de 1 zi la Oxford
Faimos in intreaga lume pentru cea mai veche Universitate din lumea anglofona, Oxford este unul dintre cele atragatoare orase studentesti din lume. Atmosfera este plina de viata si cosmopolita, orasul fiind plin in timpul verii de tineri care studiaza limba engleza, dar si de turisti din toata lumea. Printre atractiile orasului se numara, Cristchurch College, Ashmolean Museum, Radcliffe Camera sau celebra librarie Waterstone.

  • O excursie de 1 zi la Bath
Elegant si cochet, cu o arhitectura fabuloasa, centre de shopping si obiective turistice celebre precum Roman Baths, Pulteney Bridge, Bath Abbey (intrare inclusa) sau Royal Crescent, Bath abunda de atractii turistice pentru studenti.

  • Doua excursii de 1/2 zi in Cirencester
Cirencester este una dintre cele mai vechi asezari romane din Cotswolds, asezata pe malul raului Churn, afluent al Tamisei. Se prezinta cu o atmosfera tipic englezeasca si urme ale trecutului reflectat  in patrimoniul sau istoric de piatra, relicve care sunt conservate mai ales in Muzeului Corinium si Amfiteatrul Roman.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu