miercuri, 16 noiembrie 2016

Tabere.com si TravelMaker.ro au spus DA unui parteneriat!


Toamna este sinonimul surprizelor placute pentru tabere.com si ne bucuram sa le impartasim cu voi.

Pentru acesta este momentul in care se numara inceputurile si oportunitatile noi, iar ca echipa tabere.com crede in schimbare, am decis ca a venit timpul sa ne dam mana cu colegii de la TravelMaker - o companie cu peste 11 ani de experienta in turism -  pentru a ne slefui si pentru a imbunatati calitatea programele si serviciilor oferite.   

Suntem mandri de experienta noastra de pana acum in domeniul turismului educational, dar stim ca intotdeauna exista loc de mai bine, si ca din schimbare se nasc idei si proiecte frumoase.

Ne bucuram in continuare de suportul si experienta grupului Regional Air Suport (fondator tabere.com), am chemat la joaca un partener nou si ne-am unit fortele cu o echipa tanara, dinamica si creativa.

Lunile octombrie si noiembrie au fost aglomerate, am facut primii pasi alaturi de TravelMaker.ro si am inceput sa lucram cu entuziasm la noua oferta de tabere educationale pentru sezonul 2016 -2017.

Va asteptam pe site-ul nostru cu cele mai intersante tabere internationale, ce imbina cursuri de limbi straine cu activitati si vizite culturale, in destinatii de vis din Europa sau S.U.A!


Totodata, ii invitam pe toti cei care doresc sa ne cunoasca intr-un sediu nou, central. 

Incepand cu octombrie 2016, tabere.com si-a schimbat sediul social la adresa: Lipscani 77 -Cladirea Voaleta - Etaj 2, Sector 3, Bucuresti 030033, Romania (Piata Roma). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu