luni, 3 octombrie 2016

Feedbackul Adinei, participanta la tabara internationala de engleza din SUA, Los Angeles


"....La inceput eram ingrozita de gandul ca va trebui sa plec de acasa singura, doua saptamani, intr-o tabara unde nu cunosc pe nimeni, dar cum am ajuns in aeroport mi-am dat seama ca imi facusem griji degeaba. 

Anul urmator nu am mai asteptat ca parintii mei sa preia initiativa, ci i-am rugat sa ma inscrie din nou, fara sa stau pe ganduri, de data aceasta tabara organizandu-se in New York. 

Acum este al treilea an de cand imi petrec doua saptamani din vacanta de vara in compania Cristianei, insotitoarea noastra de grup, care cu greu se distinge de noi, si a celorlalti copii care vin in tabara...........

......Pentru mine, www.tabere.com a fost cea mai buna alegere in ultimii trei ani si am de gand sa repet experienta in continuare, in locuri din ce in ce mai deosebite. " - ne-a transmis Adina, o frumoasa domnisoara care a participat, trei ani la rand, la taberele noastre din Anglia si Statele Unite ale Americii. 

Adina a inceput cu o tabara de limba engleza in Anglia, langa Londra, si a continuat apoi cu New York, Los Angeles si San Francisco.

Dupa ce a experimentat si a comparat viata de student international, atat in SUA cat si in Marea Britanie, prin intermediul taberelor de studiu, Adina este studenta in cadrul Scolii Internationale de Arte Creative din Londra. Ii uram mult succes si ii multumim, si pe aceasta cale, pentru cuvintele frumoase! 

Va invitam sa: 
tabere america


tabara los angeles


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu