luni, 19 septembrie 2016

Tabara internationala de limba engleza New York - jurnal de tabara, vara 2016


  • Ziua a saptea din tabara internationala de limba engleza la New York -  Jersey Gardens Outlet Mall
Cum nicio calatorie in SUA nu ar fi completa fara o sesiune serioasa de shopping, cea de-a saptea zi de tabara ne-a gasit in Jersey Gardens, unul dintre cele mai mari outleturi din New Jersey. Peste 200 de magazine sub acelasi acoperis, branduri renumite si discounturi, multe discounturi. 

Outletul este un adevarat paradis pentru impatimitii shoppingului si include branduri precum Victoria`s Secret, American Eagle Outfitters, Michael Kors, Coach, True Religion, Tommy Hilfiger, Nautica, PUMA, Kenneth Cole sau Guess. 

Daca ajungeti acolo, nu uitati sa mergeti la serviciul de informatii si sa cereti carnetul de discounturi. 

Pe langa ofertele afisate, foarte multe magazine ofera si reduceri suplimentare, considerabile chiar. 

E de inteles ca nu avem poze de acolo, am fost cu totii pe fuga, de la un magazin la altul. Trebuie sa recunosc ca cele 6 ore pe care le-am avut la dispozitie nu au fost tocmai suficiente pentru a vizita intregul outlet, dar am reusit totusi sa ne intoarcem cu suveniruri foarte frumoase. E semn ca trebuie sa ne intoarcem cat de curand! :)
  • Ziua a opta de tabara - MoMA & Times Square at Night
Inagurat in 1929, MoMA, Muzeul de Arta Moderna din New York, s-a transformat, pe buna dreptate, in cel mai cunoscut muzeu de arta moderna din lume. Cateva  

Cateva dintre cele mai importante opere expuse aici sunt: "Noaptea instelata", o pictura realizata de pictorul olandez Vicent van Gogh, Domnisoarele lui Picasso ("Domnisoarele din Avignon"), "Persistenta Memoriei" lui Salvador Dalí si multe alte astfel de exemple. Cu mii de lumini si panouri publicitare uriase, Times Square a devenit probabil cea mai cunoscuta imagine din New York. Centrul Times Square este piata, un patrat situat la intersecția dintre Broadway si 7th. Avenue.
Pentru detalii despre tabara va invitam sa faceti o vizita pe siteul nostru. CLICK AICI!
Revenim cu poze si detalii din jurnalul taberei de grup in Statele Unite ale Americii, din vara 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu