marți, 5 iulie 2016

8 Motive pentru a invata o limba straina

Cei mai multi dintre noi putem sa numim macar o limba straina pe care dorim sa o invatam – de exemplu, portugheza este pe lista mea de dorinte. Insa, aproape toti, gasim scuze pentru a nu fi inca fluienti: nu am gasit pix pentru a complete formularul de inscriere si, stii, ziua e cam scurta…. Dar curand. Anul viitor. Da, probabil soon-ish. 
    
Momentul perfect este acum. Participa la o tabara in strainatate, cu lectii de limba straina, si vei dobandi “supe-puteri”. 


1. MAI MULTA INCREDERE, MAI MULTA DISTRACTIE 
Stapanirea unei limbi straine sporeste increderea de sine. Iti vei face prieteni noi, te vei putea uita la serialele preferate fara subtitrare si vei putea chiar sa ajuti turistii cand cer indicatii. 

2. ANTRENEAZA-TI CREIERUL SAU, CUM SPUN ENGLEZII, UP THE BRAIN ANTE      
Atunci cand inveti o noua limba straina, se intensifica modul de functionare al creierului. Memoria se imbunataseste, ceea ce inseamna un imens avantaj atunci cand incerci sa gasesti solutii sau sa faci fata cu brio unui examen. In plus, vei putea sa iei decizii mai bune intr-un timp mai scurt. Cat de minunat e asta? 

3. ALEGE CALEA MAI PUTIN BATATORITA     
Vacantele tale vor deveni cu siguranta din ce in ce mai interesante daca poti sa stai la povesti cu localnicii. Chiar si cu competente lingvistice de baza, poti sa alegi drumuri mai putin cunoscute si sa ai parte de aventura vietii tale. Vei putea vedea o alta fata a tarii, autentica, si iti vei face cu usurinta prieteni noi. 

 4. OH LA LA!                                                                                                                                    Accentele sunt sexy si, de multe ori, irezistibile. Totul suna parca mai bine cand este pronuntat cu accent – practic, ai putea sa citesti agenda telefonica si ar suna dragut.  Asa ca, iesi in evidenta cu noile tale abilitati lingvistice si poate, la nevoie, poti sa scapi chiar si de amenda de parcare. :)

5. SA STAM LA DISCUTII                                                                                              
Participarea la un curs de limba straina in strainatate nu inseamna doar distractie, ci si oportunitatea de a lega prietenii noi cu oameni din lumea-ntreaga. Multumita social media, este mai usor ca niciodata sa pastrezi legatura cu prietenii tai si sa practicati impreuna abilitatile lingvistice (tema pentru acasa este dintr-o data distractiva, nu-i asa?)  

6. LUMEA TE ASTEAPTA                                                                                                                   O limba straina noua iti permite sa locuiesti, muncesti sau sa studiezi intr-o alta tara. Ai visat sa fii acceptat la o Universitate din Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie? Sau poate iti doresti sa ai propria cafenea in Paris? Sa vorbesti limba este primul pas in indeplinirea visului, oricare ar fi el.

7. BARCELONA, ASTEAPTA, TE ROG. BERLINUL SUNA PE CEALALTA LINIE
Asigura-te ca vorbesti cel putin doua limbi straine si ai deja un inceput de cariera promitator. Sa fii capabil sa comunici cu oameni din diferite tari ale lumii este absolut necesar in zilele noastre. Si da, vei incepe sa faci bani- o a doua limba vorbita este practic un dar care nu inceteaza sa vina.

8. DESCHIS + TOLERANT = MINUNAT   
O limba straina noua te ajuta sa-i intelegi pe cei din jurul tau si sa vezi lumea prin ochii lor. Vei experimenta un mod nou de viata, invata obiceiuri noi si vei realiza ca exista mai multe moduri in care poti sa-ti speli rufele sau organiza o pcina festiva. Unele lucruri poti fi mai bune, altele doar diferite.

Tu ce limba straina iti doresti sa inveti? Viziteaza-ne siteul sau fa-ne o vizita la agentie si afla ce tabere internationale mai sunt disponibile pentru vara 2016. 

Website: www.tabere.com
E-mail: edu@regional.ro
Telefon: +4 0745 468 357
Adresa: Soseaua Bucuresti - Ploiesti 14-22, Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu