miercuri, 1 aprilie 2015

Tabere internationale de limba germana in Viena

Viena ramane una dintre destinatiile preferate ale parintilor si copiilor pentru tabere de limba germana in 2017.  

In 2015, Viena a fost votata, pentru a sasea oara, orasul cu cel mai ridicat nivel de calitate al vietii. 

Austria a fost si va ramane o tara cu traditie, cu un sistem educational avansat, in care elevi de toate varstele vor invata limba germana cu profesori nativi, intr-un mediu multicultural.Cursuri de limba germana in tabara de la Viena


O scoala de vara internationala in Viena presupune un program combinat, intre ore de limba germana, activitati sportive si culturale in campus, dar si cu vizite in care copiii vor avea ocazia sa descopere minunata capitala si cultura austriaca. 

Cursurile sunt gandite si structurate astfel incat copiii vor invata intr-unmod relaxat si distractiv. Se pune accent pe imbogatirea vocabularului, prin jocuri de comunicare si activitati in grupuri restranse, dar si pe pronuntie si gramatica.

Excursii si vizite in cadrul taberei de limba germana in Viena


Viena se poate lauda cu 280 de parcuri si gradini, cu numeroase spatii de recreere si spatii verzi, cu galerii de arta si muzee, palate luxoase, arhitectura imperiala si Opera de Stat din Viena. Influenta imperiala se resimte peste tot, insa este imbinata intr-un mod armonios cu modernul. 


Viena este impartita in 23 de cartiere sau districte. Primul district este si cel mai cunoscut si vizitat de catre turisti, acesta reprezentand centrul vechi al orasului. Majoritatea obiectivelor turistice se regasesc aici – Casa Operei de Stat, Parlamentul, Primaria, palatul Hofburg, Muzeul de Istorie Naturala, etc.

Palatul Schonbrunn 

Una dintre cele mai populare obiective turistice din Viena, palatul Schonbrunn a fost resedinta de vara imperiala si impresioneaza prin stilul rococo, dar si prin dimensiunea sa (are nici mai mult nici mai putin de 1441 de camere). In afara de palatul in sine, se pot vizita gradinile palatului, Gradina Zoologica, orangeria si sera cu palmieri.


Palatul Hofburg

Construit initial ca o cetate medievala, Palatul Hofburg a fost centrul imperiului timp de 7 secole. Situat chiar in centrul orasului, palatul a fost locul in care au trait monarhii si familiile lor pana in 1918, intr-un decor luxos si inconjurati de colectii impresionante de arta.

Donau Turm (Turnul Dunarii)

Turnul are o inaltime de 252 metri si este al 62-lea turn ca inaltime din lume. Pentru a ajunge pe puntea de observatie se folosesc cele doua lifturi sau, pentru cei mai temerari, se urca cele 776 trepte.

Catedrala Sf StefanConsiderat simbol al libertatii Vienei si sufletul capitalei austriece, Catedrala Sf Stefan a supravietuit multor conflicte si razboaie. Construtia in 1147 in stil gotic si refacuta dupa ce a fost distrusa in timpul celui de-al doilea razboi mondial, catedrala ramane pana in prezent una dintre cele mai frumoase opere arhitecturale din lume.

Opera de Stat din Viena

Opera de Stat din Viena este una dintre cele mai importante opere din lume si unul din motivele pentru care capitala este recunoscuta ca un important centur cultural. Aici au loc reprezentatii de o inalta calitate, iar Orchestra Filarmonica din Viena este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune din lume.

Parcul Prater


Una dintre cele mai populare obiective turistice ale Vienei, parcul Prater se poate lauda ca este unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din lume, cu cel mai mare carusel cu lanturi din lume, un rollercoaster de interior, uriasa roata vieneza, un planetariu, Muzeul figurilor de ceara, dar si multe alte atractii.

Primaria din Viena - Rathaus


O alta bijuterie arhitecturala, primaria din Viena este construita in stil gotic, cu un turn inalt de 93 metri inaltime.  In varful acestui turn se afla un alt simbol al orasului – statuia unui cavaler medieval, Rathausmann

Mariahilferstrasse

Mariahilferstrasse este cea mai celebra zona comerciala a Vienei. Iubitorii de cumparaturi se vor delecta cu o multitudine de magazine, pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Pentru copiii care doresc sa urmeze cursuri de limba germana si sa cunoasca Viena mai indeaproape, recomandam taberele internationale de limba germana in Austria.

Tabara de limba germana in Viena - Summer School Viena 
  • Grupa de varsta:12 – 17 ani
  • Perioada desfasurare tabara internationala Viena 2017:  02 iulie – 05 august
  • Mai multe detalii aici.
  • Grupa de varsta: 16 - 19 ani
  • Perioada desfasurare tabara internationala Viena 2017:  02 iulie – 12 august
  • Mai multe detalii aici.
Tabara adolescenti limba germana in Viena, Austria
  • Grupa de varsta: 15 - 18 ani
  • Perioada desfasurare tabara internationala Viena 2017:  02 iulie – 12 august
  • Mai multe detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu