luni, 22 septembrie 2014

Mesajele participantilor la tabara de grup organizata la Oxford, Anglia, vara 2014!

"In perioada 29 iulie -12 august 2014 m-am numarat printre fericitii participanti ai taberei de engleza de la Oxford, Brookes University - Hartcourt Hill. Aceasta tabara mi-a oferit posibilitatea de a descoperi frumoasele orase englezesti (Londra, Oxford, Salisbury si Stratford upon-Avon, orasul nativ al lui William Shakespeare), de a-mi imbunatati cunostintele de limba engleza si de a cunoaste tineri din diverse tari. 

In urma celor doua saptamani petrecute in scoala de vara din Anglia am dobandit cunostinte despre cultura, traditiile si obiceiurile englezesti. Consider ca mancarea de la cantina si conditiile din campus au fost foarte bune. De asemenea, am fost incantata sa descopar ca profesorii, membrii din stuff si liderul de grup roman au fost deschisi si dornici sa ne impartaseasca din experienta si cunostintele lor. Recomand acest tip de tabara pentru ca reprezinta o oportunitate de a comunica in limba engleza timp de doua saptamani, de a socializa cu tineri de aceeasi varsta, dar de cultura si traditii diferite, si nu in ultimul rand, pentru ca a constituit o modalitate de a petrece timpul intr-un mod placut si de calitate." (Alexandra)

Excursie la Londra, vizita la Buckingham Palace
"Tabara de limba engleza din Marea Britanie, Oxford, a fost foarte distractiva si, totodata, utila, transportul a fost foarte satisfacator, la fel si conditiile de cazare din campusul Harcourt Hill. Mi-a facut placere sa interactionez cu persoane din alte tari si sa aflu putin mai multe despre cultura lor. De asemenea, lectiile de limba engleza mi s-au parut foarte bine structurate, imbinand utilul cu distractia. Jocurile organizate (Village ete, Hunger Games etc) au fost un prilej bun pentru a socializa si au fost foarte distractive. Mancarea servita in tabara mi s-a parut destul de delicioasa, fiecare persoana avand cel putin un preparat care sa ii placa, totusi, ar fi fost mai bine sa existe 1-2 feluri principale in plus deoarece, uneori, felurile principale nu erau pe placul celor din tabara. In concluzie, tabara a fost minunata, desi meniul pentru fiecare masa ar putea cuprinde mai multe retete principale." (Cristiana, participant, pentru al doilea an consecutiv, la una dintre tabere noastre)


"Tabara de la Oxford a fost minunata! Am ajuns in locuri pe care mi-am dorit dintotdeauna sa le vizitez – Londra, Oxford, Stonehenge. Campusul a fost foarte dragut, cazarea a fost super ok; am avut parte de activitati interesante si de cursuri interactive de limba engleza, iar stafful a fost foarte dragut si de ajutor. Mi-am facut prieteni noi si m-am distrat din plin. Imi voi aminti intotdeauna cu drag de aceasta tabara! Multumesc mult, tabere.com!"


"In aceasta vara am participat la tabara de limba engleza de la Oxford! A fost minunat, am avut parte de experiente unice aproape in fiecare zi! Pot spune ca a fost o tabara grozava, cu multe amintiri placute si cu momente din care am avut ce invata! Excursiile au fost palpitante, explicatiile si povestile ghizilor fiind interesante si captandu-ne mereu atentia! Mi-am facut prieteni noi, din alte tari, cu care tin legatura si acum! Activitatile planuite pentru noi au fost pline de amuzament, iar serile de disco geniale! Tabara a fost extraordinara si daca s-ar ivi ocazia de a ma intoarce la Oxford as spune probabil "da", chiar daca iubesc sa cunosc locuri noi!" (Catalina, participant pentru a doua oara la taberele pe care le organizam)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu