luni, 11 august 2014

Mesaje participanti tabara New York, Seton Hall University (South Orange, NJ)

"Tabara din New York a reprezentat pentru mine ocazia perfecta de a trai Visul American. M-am bucurat de aceasta oportunitate alaturi de niste oameni grozavi, colegi de cursuri si tabara, profesori si insotitori de grup. 


Daca te gandesti sa alegi o tabara la New York, pregateste-te pentru excursii multe si, trebuie sa recunosc, destul de obositoare, dar care, fara indoiala, merita efortul. 


Am avut timp de toate si am reusit sa le imbinam incat sa nu avem parte de monotonie: de la un palpitant meci de baseball, pe celebrul Yankees Stadium, la vizite la NY Public Library, NY Museum of Modern Art, Empire State Building, Central Park, Strawberry Fields, Rockefeller Center, Brooklyn Bridge, Soho, China Town sau Little Italy, pana la cumparaturi in Times Square si 5th Avenue. 


Campusul Universitatii Seton Hall, unde am fost cazati, este foarte dragut si mi-a lasat o impresie placuta, m-am acomodat repede cu el. Cu Cristiana si cu tabere.com as mai merge cu siguranta intr-o scoala de vara sau de iarna, oriunde in lume. Fie o destinatie exotica, fie o metropola; indiferent de alegere, mi-ar face mare placere pentru ca am cunoscut prin aceasta tabara oameni noi, prieteni noi si chiar am avut parte de doua saptamani de neuitat."(ne-a transmis Nora la intoarcerea in tara)


"Cred ca ceea ce m-a impresionat cel mai mult in tabara a fost privelistea uimitoare asupra New Yorkului, de pe Empire State Building. De asemenea, mi s-au parut foarte interesante vizitele la NY Museum of Modern Art, Little Italy si Upper East Side. Statuia Libertatii nu a fost chiar ceea ce ma asteptam, mi s-a parut micuta. As vrea sa mai merg cu tabere.com si vara viitoare, in America, dar poate in Los Angeles, Miami, Las Vegas sau San Francisco. Daca nu in SUA, poate la Londra."  (Maria)


"In primul rand, mi-a placut tabara mult. M-am simtit foarte bine si imi doresc sa mai merg cu voi si in alte tabere in anii ce urmeaza. Cred ca cel mai mult mi-au placut plimbarea pe Brooklyn Bridge, Times Square noaptea si Empire State Building. Privelistea iti taie respiratie. " (Amy)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu