joi, 17 aprilie 2014

ESTI IN CAUTAREA UNEI VACANTE PERFECTE, CARE SA IMBINE APROFUNDAREA UNEI LIMBI STRAINE CU O DISTRACTIE PE CINSTE? O TABARA DE STUDIU POATE FI ALEGEREA IDEALA!

Alatura-te tinerilor din toata tara, pasionati de studiul unei limbi straine, care se bucura alaturi de noi de beneficiile unei tabere in strainatate: 

• explorarea unor orase cosmopolite si pline de vitalitate 
• descoperirea unor culturi, traditii si obiceiuri straine
• prieteni noi din toate colturile lumii
• interactiunea directa cu vorbitorii nativi 
• un personal tanar si prietenos, care organizeaza pentru tine activitati distractive si ateliere interesante 
• experiente de neuitat de-a lungul drumului

Te vei intoarce din vacanta nu doar cu amintiri memorabile, surprinse in cele mai frumoase fotografii, ci si cu un bagaj de cunostinte noi si un certificat de absolvire!


"Experienta traita in tabara din Anglia a fost, intr-adevar, deosebita. Am primit cu emotii vestea acestei posibilitati de la parintii mei. Argumentele care m-au determinat sa accept aceasta minunata oferta au fost in numar mare. Dintre ele, in fruntea listei au fost: ideea de a fi singura pentru a-mi verifica toate capacitatile de adaptare si cea de a fi nevoita sa ma inteleg cu ceilalti in limba engleza. Un alt motiv foarte puternic a fost sa cunosc profesori britanici si sa vad cum se desfasoara activitatea scolara, comparativ cu cea de la noi. Ma bucur ca am avut sansa de a lua parte la o tabara internationala. Cel mai mult mi-a placut sa cunosc tineri de varsta mea din multe zone ale globului. Indiferent de nationalitate, de tara, de limba, tinerii de aceeasi varsta au aceleasi preocupari, aceleasi intrebari, aceleasi probleme.“ (ne-a transmis Luiza, participant tabara Cambridge)

• Daca engleza este limba pe care doresti sa o inveti, ce poate fi mai potrivit decat o tabara in Marea Britanie? Gama noastra diversificata de programe educationale include destinatii precum fermecatoarea Londra, Oxford sau Cambridge, doua dintre cele mai frumoase Centre Universitare cu care se lauda Anglia sau cochetul Brighton, situat pe insorita Coasta de Sud.


• Sau poate iti doresti sa simti pulsul vietii din "melting potul" newyorkez si sa descoperi toate diferentele care dau culori si nuante Orasului care nu doarme niciodata? Ei bine, tabara de grup pe care o organizam in aceasta vara la New York este biletul tau catre Visul American!


• Ia-ti aerul boem, simte-te inspirat de Orasul Luminilor si lasa-te purtat in povestea pariziana! Invata limba franceza la Paris, unul dintre cele mai romantice orase din lume!

• In cazul in care limba germana este alegerea ta, poti opta pentru o tabara de vara in Austria, Germania sau Elvetia!

• Oscilezi intre un oras agitat si cosmopolit si o vacanta la plaja? De ce sa faci un compromis? Barcelona este loc perfect pentru a invata limba spaniola, combinand un climat mediteranean, o plaja cu nisip fin, numerase terase si restaurante, cu delicii catalane si minunata sangria de fructe, si, desigur, capodoperele arhitecturale ale lui Gaudi.


Si lista nu se termina aici…

Pentru detalii, te asteptam pe siteul tabere.com! Ne poti contacta, de luni pana vineri, la unul dintre numerele de telefon +40745468357, +40726468357, +40215997851, iar daca vrei sa ne cunoastem personal, te asteptam la sediul nostru din Şoseaua Bucureşti Ploieşti nr. 14 -22, Sector 1, Bucureşti.

E-mail: edu@regional.ro
Website: Tabere.com
Facebook: Facebook.com/taberecom


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu