joi, 13 martie 2014

Tabara scolara internationala in Franta, vara 2014! Paris, Paris mon amour!

Prima data la Paris! In minte iti vine emblematicul Tour Eiffel. Hotarat lucru, vestitul turn trebuie vazut cu proprii ochi. Urci grabit treptele statiei de metrou Trocadero, ai iesit afara te uiti in jur: o zona colorata cu cafenele si oameni joviali, schimband impresii la gura unui pahar de vin sau sufland intr-o ceasca aburinda de ceai sau, poate, cafea. In fata ta un bulevard larg si soarele stralucitor. Nici urma de turn! Nu-i nimic! Trecem strada, o privire panoramica ne va ajuta  sa-l descoperim.


Te amesteci in multimea de trecatori veseli si zgomotosi si, deodata, iti rasare pe partea stanga in toata splendoarea sa, turnul Eiffel. Da, l-ai vazut de sute de ori in filme, pe carti postale, in poze, dar impresia pe care ti-o creaza constructia de 324 m inaltime este puternica. Te apropii sovaind, rasuna o muzica instrumentala, serena, treci printre turistii cu aparatele in mana, incantati si ei de minunatul peisaj, iar pe fata ti se aseaza un zambet larg si constietizezi puternic…SUNT LA PARIS! Bienvenue à Paris !

Ce poate fi mai frumos decat o zi insorita pe strazile acestui oras romantic, savurand o inghetata intr-o zi de vara, alaturi de un grup de prieteni veseli si pusi pe glume, veniti de peste mari si tari sa se bucure alaturi de tine de acest spectacol ? Ce mai astepti, hai cu noi in tabara!

Iti propunem:

• doua excursii de o zi: una la Paris si una in parcul de distractii Disneyland
• 3 dupa-amieze pe saptamana le vei petrece in capitala franceza: ti-am pregatit o croaziera pe Sena si vizite la turnul Eiffel, muzeul Louvre si Cité des Sciences. Vei descoperi Cartierului Latin, colorat si vesel, cu stradute inguste, restaurante si terase care te imbie cu specialitati culinare. Daca vrei sa te cutremuri de maretia arhitecturala a unei catedrale gotice poti intra sa vizitezi Notre Dame. Ai ocazia sa descoperi Montmartre si sa faci o plimbare pe Champs Elysées. Ai timp rezervat si pentru cumparaturi.
• 2 dupa-amieze pe saptamana sunt pregatite pentru activitati sportive si culturale: volei, fotbal, campionate. Serile sunt rezervate pentru relaxare si distractie: jocuri de masa, disco, karaoke, teatru

Toate activitatile si excursiile se desfasoara sub atenta indrumarea si supraveghere a personalului francez, iar transportul si biletele de intrare la obiectivele turistice sunt incluse. 
Te vei distra, vei socialize si iti vei imbunatati cunostintele de limba franceza!


Programul include 3 cursuri de limba franceza pe zi, in clase internationale

Clasele au maxim 12 participanti, iar cursurile se desfasoara cu profesori vorbitori nativi de limba franceza. Se pune accentul pe dezvoltarea abilitatilor de vorbire si ascultare. Gramatica, scrisul si cititul sunt, de asemenea, predate intr-o maniera relaxata, punandu-se accentul pe comunicare.

Vei locui in campusul Eugene Napoleon! Parcul ce inconjoara campusul ofera un mediu sigur si linistit, chiar in centrul orasului si dispune de numeroase dotari: 
cantina
sali de clasa si sala pentru profesori
sala de activitati si sala pentru animatie
biroul personalului
sala mare pentru petreceri/sala de gimnastica 
sala de calculatoare cu acces la Internet
terenuri de sport 
curte interioara.

Ia-ti aerul boem, simte-te inspirat de orasul luminilor si lasa-te purtat in povestea pariziana! Te asteptam alaturi de noi in aventura vietii tale ! Grabeste-te, inscrierile au inceput!

Pentru detalii, te invitam sa vizitezi site-ul tabere.com, sa ne contactezi la unul dintre numerele de telefon +40745468357, +40726468357, +40215997851 sau sa ne faci o vizita la sediul nostru din Soseaua Bucuresti Ploiesti nr. 14 -22, Sector 1, Bucuresti.


Echipa noastra este pregatita sa iti ofere toate informatiile necesare pe intreaga perioada de inscriere, dar si consultanta pe durata de desfasurare a unei taberei.

E-mail: edu@regional.ro
Website: Tabere.com 
Facebook: Facebook.com/taberecom

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu