luni, 29 aprilie 2013

V-ati facut bagajele pentru vacanta de vara? Am inceput inscrierile pentru taberele internationale din vara anului 2013.Daca nu ati facut inca o alegere pentru vacanta de vara, va invitam sa va  alaturati grupului ce va petrece doua saptamani de neuitat intr-o tabara de limba engleza la New York.

Aveti ocazia de a experimenta stilul de viata tipic American in timp ce vizitati New York, unul dintre cele mai indragite orase din lume, dar si locuind timp de doua saptamani intr-un campus universitar American.

"Sunt foarte bucuroasa ca am ajuns la New York cu tabere.com si sper sa mai mergem impreuna si cream noi amintiri, cel putin la fel de frumoase. Kisses, Ana J." - mesaj participant tabara NYC vara 2012.


Tabara de limba engleza de la New York se va desfasura in perioada 20 Iulie – 03 August 2013 si se adreseaza adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani.

Programul pentru cele doua saptamani de tabara include cazare in campus universitar, pensiune completa, cursuri de limba engleza, program de recreere si de activitati, opt excursii la cele mai importante obiective turistice din New York, transfer aeroport – campus – aeroport, supraveghere din partea personalului american si insotitor de grup din partea agentiei, vorbitor de limba engleza, pentru minimum 10 participanti.

Iata mai jos cateva dintre obiectivele turistice pe care le vom vizita in prima excursie de o zi la New York:
  • Biblioteca Publica din New York (NYPL) este una dintre cele mai importante biblioteci din Statele Unite ale Americii, avand in total 87 de filiale specializate si aproape 53 de milioane de articole. Infiintata in secolul al XIX-lea prin unirea Bibliotecilor Astor si Lenox, Biblioteca Publica din New York are filiale in cartierele Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens si Staten Island si afilieri cu bibliotecile academice si profesionale in zona metropolitana a New York-ului. NYPL este a doua cea mai mare biblioteca publica din SUA ( si a treia din lume), Bibilioteca Congresului Statelor Unite ale Americii fiind, conform Guiness World Records, cea mai mare biblioteca publica din lume (dupa numarul de carti, numarul de rafturi si obiecte detinute).
  • Cunoscut si sub denumirea de "un oras intr-un oras", Rockefeller Center este format din 19 zgarie-nori care acopera in total mai mult de 9 hectare, legati intre ei prin pasaje subterane. Construit de familia Rockefeller, centrul a fost declarat punct de reper national in 1987 si gazduieste o multime de magazine, restaurante si sedii ale televiziunilor nationale.
  •  Radio City Music Hall este un loc de divertisment situat in Centrul Rockefeller Center din New York. Pentru o perioada lunga a fost cel mai vizitat obiectiv turistic din New York, interiorul sau fiind declarat in anul 1978 un reper al orasului.
  •  Un adevarat simbol al Statelor Unite ale Americii, Empire State Building este un zgarie-nori de 102 etaje situat in Midtown Manhattan, New York, la intersectia dintre Fifth Avenue si West 34th Street. Numele provine de la o porecla a orasului, intrucat newyork-ezii isi mai numesc orasul "Empire State". In acest moment, Empire State Building este al treilea cel mai inalt zgarie – nori din SUA ( dupa Willis Tower si  Trump International Hotel and Tower, ambele in Chicago), si pe locul  22 in lume  (cea mai inalta cladire din lume fiind Burj Khalifa din Dubai).
Va invitam pe site-ul tabere.com, pentru detalii despre oferta! CLICK AICI!

De asemenea, va invitam sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon +40745468357, +40726468357, +40215997851 sau sa ne vizitati la sediul nostru din Soseaua Bucuresti Ploiesti nr. 14 -22, Sector 1, Bucuresti.

Echipa noastra este pregatita sa va ofere toate informatiile necesare pe intreaga perioada de inscriere, dar si consultanta pe durata de desfasurare a unei taberei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu