luni, 1 octombrie 2012

Impresii tabara internationala de limba spaniola, vara 2012 - Barcelona

" Buna ziua,

Va rog sa ma iertati pentru ca nu am reusit pana acum sa va scriu cele cateva randuri pe care vi le datoram, am avut o perioada foarte aglomerata. Dar m-am tot gandit s-o fac, astazi imi oferiti Dvs. prilejul.

Va multumesc foarte mult pentru tot sprijinul si Dvs. si Drei. Ileana si de asemenea, Dnei. Ivascu pe care am cam necajit-o in ziua de intoarcere. Sper sa ma fi iertat.

Referitor la Bianca, pot doar sa va spun ca a fost cea mai frumoasa  vacanta pe care a avut-o, a venit foarte obosita de cat a mers pe jos dar incantata de tot ce a vazut acolo. A fost foarte multumita si de conditiile de cazare si de tot ceea ce i s-a oferit acolo in campus. A avut si companie placuta intre ceilalti adolescenti, din Bulgaria, America, Germania, Suedia.

Are cele mai frumoase amintiri de vacanta, legate si de profesori si de indrumatorii pe care i-au avut acolo.

A fost incantata de cursuri si de tot ce a invatat acolo si va rog sa ma credeti ca tot ceea ce va spun este real si nu doar din dorinta de a va maguli. 

Chiar va sunt recunoscatoare pentru experienta pe care ne-ati oferit-o, nici nu m-am asteptat sa se intoarca asa de fericita. Inca de la aeroport mi-a spus ca ar mai fi stat macar inca doua saptamani.

Va multumesc din nou pentru tot si cu siguranta anul viitor va vom deranja din nou. (Am sa-i spuna Biancai sa va trimita poze.) "

Camelia M. - parinte participant tabara de limba spaniola in Barcelona. 

                                                     CLICK AICI PENTRU DETALII DESPRE PROGRAM!

"Imi cer scuze ca nu am avut timp sa va scriu pana acum, dar cu nebunia liceului am uitat complet. 

Vreau sa va multumesc pentru tot ce ati facut si pentru minunata experienta pe care am trait-o cu ajutorul dvs.  Barcelona este un oras superb, a fost dragoste la prima vedere, daca pot spune asa. 

Lumea a fost amabila, personalul din campus foarte dragut, mancarea delicioasa, iar fetele care ne supravegheau: Yolanda si Luisa, de nota 100. 

Sper ca la anul sa am ocazia sa merg intr-o tabara de grup, pana atunci pot spune ca a fost cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o. In continuare va atasez cateva poze.

Va multumesc din suflet!"

Bianca M. - participant tabara fara insotitor de grup, vara 2012 - Barcelona
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu