luni, 3 septembrie 2012

Impresii tabara de limba germana la Berlin, pe lacul Havel

"Buna seara,
Ma numesc Vlad I. si doresc sa va transmit cateva impresii cu privire la tabara de limba germana Berlin Riverside, pe care am vizitat-o in aceasta vara.

In primul rand, transportul de la aeroport catre tabara a fost efectuat fara probleme, atat la dus cat si la intors. Angajatii taberei au fost foarte prietenosi pe toata durata sederii mele, fiind pregatiti sa raspunda la posibile intrebari/nelamuriri.

De asemenea, cursurile de limba germana oferite mi s-au parut folositoare si m-au ajutat sa imi imbunatatesc cunostintele, axandu-se pe comunicare. In ceea ce priveste activitatile de relaxare, acestea mi s-au parut interesante si destul de variate ( tenis de masa, volei pe plaja, inot in raul Havel, fotbal, plimbari cu bicicletele, quiz-uri si alte concursuri interactive, karaoke, etc.). 

Excursiile (incluzand vizitele in Berlin ) au fost pe masura asteptarilor, intrucat am vizitat nenumarate atractii turistice, avand pe de alta parte si destul timp liber. 

Cat despre mancarea din tabara, aceasta era destula, nu deosebit de gustoasa, insa foamea nu a fost nici pe departe o problema. Tabara este doata cu o sala de calculatoare ( deschisa o ora pe zi ), ce ofera posibilitatea de a lua legatura cu apropiatii.

Un aspect care mi-a displacut a fost faptul ca la ora 22 30 eram trimisi in camerele noastre, iar cei care se ocupau de noi erau foarte stricti astfel incat nu puteam evita aceasta ora de culcare un pic cam prea devreme.

In concluzie, recomand tabara tuturor adolescentilor care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de germana,  dar in acelasi timp sa se distreze intr-o companie placuta si prietenoasa, descoperind Berlinul si imprejurimile sale.

Toate cele bune, Vlad I. "

Vlad, iti multumim pentru impresiile transmise si speram sa participi pe viitor si la alte programe educationale oferite de Tabere.com. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu