joi, 23 august 2012

Mesajele de la parinti catre Group Leader-ul din tabara de limba engleza din New York, vara 2012

"Buna ziua Ileana,

Dorim prin aceste randuri sa-ti multumim pentru atitudinea si profesionalismul manifestat in tabara din New York, ce tocmai s-a incheiat, dar si pentru deschiderea, intelegerea si apropierea pe care ati avut-o fata de Cristi, lucruri despre care ne-a povestit doar la superlativ. 


Cristi ne-a povestit cateva aspecte placute care l-au marcat, cu siguranta sunt si multe altele care se vor sedimenta in perioada urmatoare, odata cu trecerea timpului, ajutat bineinteles si de multitudinea de fotografii pe care a facut-o.

Nu am avut timp sa parcurg toate fotografiile, dar, din cele pe care le-am vazut, a fost intr-adevar o vacanta pe care nu o sa o va uita toata viata. Sunt unele fotografii chiar superbe...

Speram, cu mult drag si incredere, sa mai colaboram si cu alte ocazii."

                                      Parintii lui Cristi, participant tabara de vara America, 25 iulie - 5 august 2012

"Nu stiu cum sa sune comentariile ca sa nu cad in penibil cu atatea laude dar asta e parerea mea: ai fost EXTRAORDINARA ILEANA si iti multumesc pentru tot ce ai facut!

De aici de acasa, urmarind povestile voastre pe Facebook, si dupa pozele postate, a fost o VACANTA DE VIS, tinand cont ca tot greul l-ai dus tu, plus ca a fost destul de departe de casa!!

Asteptam cu nerabdare vacanta viitoare, mai ales ca nu a fost prima experienta cu Tabere.com! Diana G. (mama lui Stefan)."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu