joi, 30 august 2012

Mesaje de la copii Tabara de limba engleza in SUA, New York, iulie - august 2012

"Datorita tie am reusit sa-mi indeplinesc visul. Iti multumesc pentru atentia si responsabilitatea pe care mi le-ai oferit si sper ca la anul sa ne revedem in SUPER-TABERELE organizate de Tabere.com. See you soon, Cristi V"

"Ti-am spus de acum 6 zile ca tabara de la New York este cea mai frumoasa tabara in care am fost, iar tu esti cel mai tare Group Leader!! La anul in tabara de la Miami :* :* , Marco, aka YOLO""Ileana, multumesc ca ne-ai suportat si ca ne-ai ajutat sa descoperim New York-ul. Sper sa ne revedem, Alex!"

"Sunt foarte bucuroasa ca am ajuns la New York cu Tabere.com si sper sa mai mergem impreuna si cream noi amintiri, cel putin la fel de frumoase. Kisses, Ana J."

"Ileana, esti cel mai tare group leader si sper sa ne revedem la anul in tabara de la Miami sau Royal Holloway. M-am simtit foarte bine in aceasta tabara, mersi ca ai suportat toate prostiile noastre. Ne vedem la anu`! Stefan, aka Dj Cool Kid""Ileana, multumesc pentru CEA MAI TARE TABARA EVER si pentru ca ne-ai tinut in frau, cu toate ca am facut cu totii "ceva" in tabara asta. Ai fost in acelasi timp si group leader si o prietena buna. Merci pentru super-tabara din America. Cu drag, Luca""Esti o persoana impresionanta, atat de buna cu toata lumea si calma in orice situatie. Sunt mandra ca am reusit sa ajungem in USA impreuna, mai avem multe locuri de vizitat. Multumesc pentru tot. Love you, Alexandra!!!!"

"Ileana, iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi si pentru ca ne-ai suportatt toate talentele :))). Cele mai reusite tabere sunt cu tine si cu Tabere.com!!! Te iubim mult si asteptam urmatoarea tabara. XOXO Andrada"


"O sa imi fie dor de tine, sper ca nu trebuie sa astep tabara viitoare ca sa te vad! A fost o vacanta foarte reusita si asta datorita programului foarte bun si a eforturilor tale! Can`t wait for the next summer camp. Lori"

"WOW! NO COMMENT PENTRU TABARA ASTA FOARTE REUSITA. Dupa parerea mea a fost una dintre cele mai tari tabere ever. Esti incredibila si ai o rabdare extraordinara cu noi. Eu te iubesc si abia astept sa ne vedem tabara viitoare (poate chiar si mai devreme). Love you with all my heart honey! Natalia"

Le multumim tuturor participantilor pentru cuvintele frumoase si va invitam sa ne urmariti in continuare pentru mai multe mesaje si impresii din taberele organizate de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu