miercuri, 22 august 2012

Cateva mesaje si impresii din tabara de limba engleza de la Grosvenor Hall, Ashford - Marea Britanie

Iata-ne intorsi acasa, dupa ce am petrecut doua saptamani minunate in tabara de grup de la Ashord, tabara ce le-a oferit copiilor si tinerilor participanti sansa de a-si perfectiona limba engleza, lega prietenii, se distra si vizita locuri noi si frumoase. Pe langa cochetul orasel Asford, programul a inclus si excursii la Londra, Canterbury si faimosul parc de distractii Thorpe Park.


Totodata, timpul petrecut in Anglia i-a ajutat sa deveni mai responsabili si mai atenti la nevoile celorlalti, sa-si invinga emotiile si sa creada mai mult in ei.

I-am rugat sa ne scrie cateva cuvinte cu privire la ce i-a impresionat cel mai mult in aceasta tabara si sentimentele cu care pleaca acasa, pentru a impartasi si cu voi aceasta frumoasa experienta.

Problem solving
High Equilibrium
Hotspots
Iata mai jos cateva mesaje:
 
Daria, participant tabara de vara Anglia, Ashford, 4-18 august 2012:

"Am fost impresionata de bunavointa si rabdarea profesorilor. Atat ei, cat si camp coaches, m-au motivat si incurajat continuu, determinandu-ma sa-mi inving emotiile si sa-mi depasesc limitele. Am invatat, printre altele,  sa lucrez in echipa si sa socializez mai mult. 


Archery
Crate Stack
Canterbury
Fun friday :)
Prietenii noi pe care mi i-am facut in tabara de limba engleza sunt extraordinari iar instructurorii au avut mereu zambetul pe buze si cred ca asta spune totul."

Eden, participant tabara de vara Anglia, Ashford, 4-18 august 2012:

"Cel mai mult m-au impresionat activitatile de aventura, group liderii ( suntem incantati sa stim asta :) ) si programul desfasurat in fiecare vineri. In tabara am reusit sa vorbesc mai mult in limba engleza si sa imi fac amici din toata lumea."

Making new friends
Making new friends
Madalina - castigatoarea concursului Joc, joaca:
                                                       
"In primul rand, m-au impresionat numarul mare de elevi si personalul, dar si dotarile si dimensiunea campusului. A urmat apoi implicarea de care au dat dovada profesorii si indrumatorii, care au fost in aceasta tabara un model de urmat. 

Am invatat mai multe despre cultura si civilizatia engleza dar si despre traditiile si culturile altor tari, precum Rusia, Franta, Ucraina, Spania, Italia sau Nigeria. 

Field Games
Thorpe Park

Thorpe Park
Toti copiii pe care i-am intalnit in Anglia sunt educati, prietenosi si interesanti." 
                                                                                        
Catalina, participant tabara de vara Anglia, Ashford, 4-18 august 2012:     

Thorpe Park
Thorpe Park
Quad Bike
Aerial Runway
"In aceasta tabara mi-au placut foarte mult activitatile, pentru ca nu sunt doar simple activitati sportive, ci te invata sa crezi in tine."

Ai recomanda unui prieten/coleg de scoala programele noastre? Daca raspunsul este NU, te rugam sa motivezi mai jos alegerea ta.

Raspunsul Anielei, participant tabara de vara Anglia, Ashford, 4-18 august 2012:     

"DA, pentru ca este CEL MAI BUN camp la care am fost." :)

Le multumim tuturor participantilor la programul de vara English in Action & Adventure Holidays, Ashford - Marea Britanie si ii asteptam cu drag si in alte tabere alaturi de noi!

Va invitam sa ne urmariti si pe contul de Facebook, pentru mai multe poze.


                                                                                                            Cristiana Ungureanu - Group Leader

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu