miercuri, 1 august 2012

Avem castigatorii primei runde a concursului Vara Tinerelor Talente

Prima runda a concursului Vara tinerelor talente, organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei, in parteneriat cu Tabere.com, s-a desfasurat in data de 27 iulie 2012.

In incercarea de a convinge juriul ca sunt cei mai buni, 10 tineri curajosi, inzestrati cu mult talent, prezenta scenica si originalitate, au urcat pe scena din Gradina Valorilor Romanesti.

Fotografie realizata de FDVDR
Competitia a fost stransa iar decizia jurilului, format din Dna Angela Florea - profesor de educatie muzicala, Dna Anca Stefanescu - coordonator proiecte FDVDR si Dna Simona Onutu - actrita si profesor de actorie la Scoala de teatru ”Pygmalion”, nu a fost una usoara.

Fotografie realizata de FDVDR

Intr-un final, 6 castigatori au fost desemnati  pentru a merge in finala din data de 7 septembrie, din Gradina Valorilor Romanesti. Acestia sunt:
  • 1. Stanciu Amalia Elena, 10 ani, muzica
  • 2. Dima Maria Antonela, 13 ani, muzica
  • 3. Giulia Voinea, 9 ani, muzica
  • 4. Marzavan Vanessa, 10 ani, muzica
  • 5. Eusebiu Gafita, 13 ani, muzica
  • 6. Koc Yasemin Maria, 11 ani, muzica
Le trasmitem tuturor participantilor felicitari si ii asteptam pe data de 24 august la cea de-a doua runda a concursului.

De asemenea, ii invitam si pe parinti in Gradina Valorilor Romanesti, unde se anunta un adevarat spectacol al tinerelor talente. :)

Fotografie realizata de FDVDR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu