miercuri, 25 iulie 2012

Este vara tinerelor talente, este vremea unui nou concurs!

Pentru ca ne place sa sustinem tinerii inzestrati cu creativitate, talent si pasiune, ne face mare placere sa anuntam implicarea reprezentantilor Tabere.com, in calitate de partener al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in concursul "Vara tinerelor talente".

 

Concursul se adreseaza copiilor din toata tara, cu varsta cuprinsa intre 9 si 16 ani, care au un talent aparte: dans, muzica, pictura, inventica, acrobatie, numere de magie, etc.

Scopul concursului este de a le da copiilor sansa de a se afirma si de a-si dezvolta aptitudinile, obisnuindu-in in acelasi timp cu spiritul de competitie.

Concursul se va desafsura in Gradina Valorilor Romanesti din Parcul "Lumea Copiilor, in perioada iulie - septembrie 2012, dupa urmatorul program:

Runda I  - 27 iulie
Runda II - 24 august
Runda III - 7 septembrie (finala)

Tabere.com ofera marelui castigator doua bilete de avion catre o destinatie din Europa.

Pentru detalii privind inscrierea si desfasurarea concursului va invitam sa accesati site-ul organizatorului - Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romanie.

Cadouri si premii surpriza vor fi oferite participantilor iar cei mai buni dintre ei vor deveni membri ai Clubului de Excelenta al Fundatiei Dan Voiculescu si vor fi promovati in baza parteneriatelor media pe care fundatia le are.

Le uram mult succes tuturor participantilor si o vacanta cat mai placuta! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu