joi, 28 iunie 2012

Exerseaza-ti limba engleza in timp ce practici sporturi nautice pe coasta de sud a Angliei, in tabara de vara de la The Island!

Aventura cat incape, valuri albastre si inspumate care se sparg de nisipul auriu, prieteni din intreaga lume si cea mai cool plaja de vacanta - pe scurt, asta te asteapta in tabara de vara de limba engleza de la The Island, desfasurata in perioada 18 august - 01 septembrie 2012.

Situat in apropiere de coasta de est a insulei Isle of Wight, intr-o locatie de top, cu acces la golful White Cliff si splendide vederi peste mare si spre frumoasa Normandie, The Island este destinatia perfecta pentru practicarea sporturilor nautice, activitatilor de mare adrenalina si perfectionarea limbii engleze.

Campusul este cu certitudine un vis devenit realitate pentru toti cei care iubesc marea. Din momentul in care pasesti pe ferry pentru a te indrepta spre The Island, distractia incepe!

In tabara de vara de la Isle of Wight ai mereu ceva de facut sau de vazut - poti sa joci volei pe plaja cu noii tai prieteni, sa te bronzezi sau sa faci o baie in mare.

Pe langa activitatile incluse in programul de tabara (peste 43 de activitati), poti sa iti adaugi in program, contra cost, unul dintre cursurile optionale, in functie de pasiunile tale: gatit, street dance, sporturi cu motor, cursuri de surf sau echitatie.


  • Cazare in campus
  • Pensiune completa: 3 mese/zi
  • 30 de lectii de engleza, cu profesori nativi (English in Action)
  • Test de evaluare la inceputul cursului, manuale si materiale didactice
  • Certificat atestat de participare
  • Program de recreere si activitati sportive zilnice, precum: 3G swing, fotbal, scrima, laser zone, etc
  • Excursii educative in zona: 2 excursii de o zi
  • Supraveghere permanenta din partea personalului englez
  • Transfer asigurat aeroport - campus – aeroport
  • Insotitor grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru minimum 10 inscrisi

Cursuri optionale

Surf School - adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 17 ani



Ideal pentru incepatorii care se imagineaza incalzindu-si talpile in nisipul fin al plajelor din Hawaii, tabara de limba engleza de la Isle of Wight le ofera acestora o minunata introducere in lumea surfului si tuturor viitorilor campioni sansa de a-si pune costumul de surf, lua placa preferata si incepe o aventura fantastica, "riding the waves".

Cu aproximativ jumatate de saptamana petrecuta pe plaja sau prinzand valurile, vei avea inca suficient timp pentru a te alatura distractie "on dry land", profitand la maximum de toate activitatile incluse in program.

Cursurile sunt tinute in grupuri mici, de catre instructori calificati ai British Surfing Association (BSA), sub atenta supraveghere a patrulelor de salvamari.

In cazul in care conditiile meteo sau apa nu sunt favorabile, activitati alternative vor fi disponibile.

Centrul ofera tot echipamentul necesar (inclusiv placi si costume de surf). Participantii la curs trebuie sa-si aduca doar costume de baie adecvate sau pantaloni scurti. Poti adauga cursul de Surf in vacanta ta cu un supliment de 142 GBP/saptamana.

Motorsports - adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 15 ani




Cei mai buni instructori, experti in sporturi cu motor, ofera instructaj, inclusiv lectii de conducere pentru quad-uri si go-karturi, principii de baza pentru intretinerea motorului si lectii de proiectare si construire a pistelor de karting.

Participantii la tabara de limba engleza de la The Island vor face o excursie cu adevarat memorabila la o pista de mare viteza din apropiere iar in ultima zi vor lua parte la un Quad Safari.

Bluze cu maneci lungi si pantaloni (preferabil bulgi sau pantalini grosi) sunt necesare pentru a participa la toate sporturile cu motor.

Toate celelalte echipamente si haine de specialitate sunt asigurate de catre organizatori si incluse in pret (64 GBP/saptamana).


Echitatie - curs adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani


Perfect pentru toti cursantii incepatorii si intermediari care vor sa experimenteze viata in sa, aceasta activitate ofera o captivanta aventura cabalina ce include lectii de echitatie, stabilitate, siguranta a calului si a cursantului, predate de experti.

Lectiile cuprind de asemenea si instructiuni despre echipamente si echiparea, hranirea si ingrijirea calului sau tehnici de baza de manipulare.

Copiii vor vizita in fiecare dimineata grajdurile si vor petrece acolo pana la doua ore pe zi.

Sariturile vor fi invatate la aprecierea tutorului si in functie de nivelul de competente al fiecarui cursant, pe tot parcursul saptamanii.Copiii inscrisi participa  la sfarsitul fiecarei saptamani de tabara la evenimentul Gymkhana.

Toti instructorii de calarie sunt acreditati British Horse Society si tot echipamentul (inclusiv castile de protectie adecvate) este inclus in pretul cursului (190 GBP/saptamana). Cursantii trebuie sa-si aduca incaltaminte adecvata, cu un suport mic pentru tocuri.

Daca iti place sa gatesti sau dansul este pasiunea ta, atunci cursurile Beaumont bake off si Street Dance sunt perfecte pentru tine.



Inscrierile continua. Te asteptam si pe tine in tabara de la The Island!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu