vineri, 8 iunie 2012

Castiga o tabara educationala de doua saptamani in Marea Britanie, la Ashford!

Joc, joaca: concurs de limba engleza pentru elevi 

Iti place sa te joci cu cuvintele, esti creativ, pasionat de limba engleza si nu stii cum poti transforma o vacanta obisnuita intr-una de neuitat?

Iti spunem noi - te inscrii in concurs si ai sansa de a castiga marele premiu, oferit de tabere.com: o tabara de limba engleza in Marea Britanie, la Ashford, in perioada 4 - 18 August 2012!

Iti mai aduci aminte de jocurile din copilarie? Daca da, scrie un eseu in limba engleza de maximum 500 de cuvinte avand ca tema "jocul si joaca" si inscrie-te cu el in concurs.

Cele mai frumoase 30 de eseuri se vor califica la cea de-a doua etapa, urmand ca finalistii sa fie invitati la un interviu in Gradina Valorilor Romanesti din Bucuresti.Ce ratezi daca nu participi?

 • Nenumarate experiente noi si interesante la fiecare pas, ce te vor ajuta sa castigi mai multa incredere in propria persoana, sa te maturizezi si sa iti descoperi noi aptitudini. 
 • Prieteni, destinatii si culturi noi: in fiecare an, mii de copii si adolescenti din tari precum Germania, Austria, Spania, SUA, Portugalia, etc., vin in tabara de la Ashord.Campusul unde vei fi cazat este situat chiar in inima cochetului orasel, iar programul include excursii la Londra si Canterbury.
 • Perfectionarea limbii engleze cu profesori nativi, prin sisteme de predare axate pe comunicare, intr-un mediu interactiv.
 • Multa, multa distractie si aventura cat incape: 3g swing, climbing, tenis, adventure walk, laser zone, disco, karaoke, barbecue, jocuri tematice si multe alte activitati captivante.
Campusul Grosvenor Hall dispune de o sala de sport ce se intinde pe o suprafata de 25.000 de metri patrati, o impresionanta piscina interioara si un parc pentru activitati de mare adrenalina.

Distractia nu se termina totusi aici - gasesti si un centru de divertisment dotat cu sistem cinema blu-ray, statie radio si o arena laser in aer liber.

Vastul parc de aventura de la Grosvenor Hall ofera cu adevarat ceva captivant si distractiv pentru fiecare iubitor de actiune: de la sky climbing, triplu zip wire, double descender si high equilibrium, pana la inot, fotbal sau scrima.


 
Tabara include:

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa: 3 mese pe zi
 • Test de evaluare la inceputul cursurilor, materiale si manuale didactice 
 • 30 ore de limba engleza, cu profesori calificati 
 • Certificat atestat dupa terminarea cursului 
 • Adventure & Sport Activities: aproximativ 50 de activitati care se vor desfasoara in limba engleza, pentru practicarea limbii 
 • Excursii educative in zona: 2 excursii de o zi la Londra si Canterbury 
 • Supraveghere permanenta din partea personalului englez 
 • Transfer asigurat aeroport - campus – aeroport 
 • Transport cu avionul Bucuresti - Londra -Bucuresti

Optional, poti alege contra cost, una dintre activitatile de mai jos:

Beaumont radio


Vrei sa faci radio, sa fii DJ sau MC, dar nu ai avut pana acum ocazia de a participa la realizarea unui interviu/reclame radio sau de a mixa?

Incearca Beaumont radio, un curs special conceput pentru a te invata sa scrii si sa produci tot materialul necesar pentru a pune la punct un program de radio: muzica, reclame comerciale si interviuri cu ceilalti tineri din tabara.

Vei transmite in campus, in timpul pauzelor de masa, iar la sfarsitul cursului vei primi un CD cu programul inregistrat.

Footbal camp


Fie ca te afli pentru prima data pe teren sau deja pasezi ca un profesionist, la Grosvenor Hall ai posibilitatea de a-ti imbunatati semnificativ controlul asupra mingii, tehnicele de driblare, intoarcerile, penaltiurile, pasarea sau retinerea mingii.
Toti antrenorii sunt profesionisti calificati, acreditati FA, fiind astfel persoanele ideale pentru a antrena si inspira super starurile Premier League in devenire.
Centrul ofera tot echipamentul necesar, dar nu uita sa-ti iei cu tine perechea ta favorita de ghete de fotbal.
  
Street dance


You`ve got the moves, nimic nu te poate tine departe de ringul de dans iar street dance-ul este pasiunea ta? Ei bine, cursul de dance street este perfect pentru tine: antrenori de dans calificati iti vor oferi lectii si te vor invata cei mai noi si cool pasi de dans. La sfarsitul programului toti cursantii primesc un certificat de participare. 

So, are you ready to get down on the dance floor?

Beaumont bake off - curs de cooking


Te invitam sa urmaresti si materialul de mai jos, pentru a-ti face o idee despre ce inseamna o tabara internationala!

 

Cursuri de limba engleza Berlitz
si multe alte premii vor fi oferite celorlalti castigatori.

Participarea la concurs este gratuita si deschisa tinerilor din toata tara, cu varsta cuprinsa intre 12- 17 ani.

Regulamentul concursului si formularul pentru inscriere sunt disponibile exclusiv pe site-ul organizatorului: www.fundatiadanvoiculescu.ro.


  Le uram tuturor participantilor mult succes!

  Organizator: Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

  Parteneri principali: Tabere.com  si Berlitz.ro                                                                                                             

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu