vineri, 11 mai 2012

Ce au spus cei care au participat la taberele nostre in anii trecuti!

Mesajul doamnei Adriana Negrut, profesoara de limba franceza la Scoala numarul 79 din Bucuresti, si insotitor pentru grupurile Tabere.com.

Ma numesc Adriana Negut si sunt profesoara de limba franceza la Scoala nr. 79 din Bucuresti. Cu doi ani in urma, la indemnul unor parintii ai elevilor mei, am decis sa ma interesez de o tabara lingvistica internationala. Mi-a fost recomandata agentia Regional Air Tours si d-na Carmen Ivascu. Intr-adevar, a fost o alegere inteleapta! Aici am gasit exact ceea ce cautam: seriozitate, promtitudine si profesionalism

O tabara lingvistica este cea mai buna cale de a invata si a perfectiona o limba straina. Copiii sunt in contact permanent cu profesori nativi, foarte bine pregatiti, care folosesc metode moderne si alternative de predare-invatare, dar nu numai ; copii intra in contact cu alti copii din  lumea intreaga, acest lucru obligandu-i sa vorbeasca si sa foloseasca mai multe limbii straine. 

Nu sunt vorbe goale! I-am insotit pe elevii mei in doua tabere de acest gen: in Franta si in Elvetia, unde am  asistat la mai multe ore de predare a limbii franceze, engleze si germane si la toate activitatile pe care copiii le fac dupa orele de curs: activitati sportive, de divertisment, excursii, vizite ale obiectivelor turistice importante.

Toate acestea au loc intr-un spatiu foarte bine organizat si foarte prietenos copiiilor. Copiii sunt in permanenta supravegheati de staff-ul campusului si in permanenta sunt antrenati in diverse activitati de numerosi animatori, care organizeaza foarte bine si cu foarte multa seriozitate toate activitatile din campus, dar si din afara lui.

Aceste sejururi lingvistice sunt extrem de interesante si educative, iar in urma lor am observat la elevii mei reale progrese de limba, atat in comunicarea orala, cat si in cea scrisa !

O astfel de tabara lingvistica nu este de ratat: doua saptamani aici inseamna cateva luni de lucru la clasa, in scoala si o exersare intensiva a limbii straine prin comunicare !

SUCCES !


Mesajul domnului Popescu, tatal lui Tudor Popescu

Dupa intoarcerea lui Tudor din tabara, m-am decis sa va scriu cateva cuvinte pentru a va comunica impresiile noastre.
Pe scurt, a fost foarte incantat, asa ca o sa-l aveti client si la anul, daca nu va fi foarte ocupata Anglia cu olimpiada. Evident ca o sa aleaga o alta tabara, eventual Londra. Ca parinte, va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada!”

Tudor si-a mentinut promisiunea si ne va insoti anul acesta in tabara de la Cambridge. :) 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu