marți, 22 mai 2012

Alege tabara de limba engleza la New York si descopera the "Concrete jungle where dreams are made of!"

Un lucru este sigur: macar o data in viata trebuie sa vizitezi New York-ul.

De ce? Pentru ca "The Big Apple", asa cum mai este numit, te va cuceri imediat prin diversitatea sa: o explozie de culoare si viata, senzatii, actiune, multi oameni, diferite nationalitati si culturi, turisti, un amestec de limbi vorbite, restaurante de toate felurile, preturi pentru toate buzunarele, spectacole pentru toate gusturile, magazine pentru toata lumea, mancare de toate felurile si multe vise.

Cu linia orizontului brazdata de zgarie-nori, New York-ul este intotdeauna pregatit sa iti ofere "a little peek inside the American Dream": privelisti ce iti vor taia respiratia, acompaniate de New York, New York-ul lui Frank Sinatra, taxiuri multe si galbene, angajati care alearga pe strazi cu o cafea in mana, limuzine negre, insemnele show-urilor in litere mari colorate, doamne si domnisoare in rochii elegante care trec pe langa oameni in trening, biciclisti cu casti pe urechi, Times Square, Rockefeller Center, Empire State Building....

Si unde mai pui multitudinea de prieteni noi, sositi in tabara din toate colturile lumii, si limba engleza pe care ti-o vei perfectiona in mod sigur.

Singurul lucru pe care il vei regreta va fi ca nu vei avea suficient timp sa vizitezi si sa faci tot ce ti-ai propus.

Dar nu-i nimic, vom repeta cu certitudine aceasta minunata experienta si anul viitor.

Dupa cursuri, vom vizita cele mai importante obiective turistice, si asta pentru ca programul educational include in total 8 excursii in timpul celor doua saptamani petrecute in tabara.

Ce vizitam?  

Incursiunea noastra poate sa inceapa pe Fifth Avenue, probabil cel mai celebru bulevard din lume, unde gasesti marile magazine americane Bloomingdale's, Tiffany's, Macy's, Saks sau Bergdorf Hofman, dar si sediile birourilor si hotelurilor de lux.

Empire State Building & Rockefeller Center

O emblema a New York-ului, cladirea Empire State Building ofera o priveliste incredibila asupra orasului, avand in total 102 etaje.

Sursa foto

Rockefeller Center mai este numit si "un oras intr-un oras", fiind format din 19 zgarie-nori, care acopera in total mai mult de 9 hectare, legati intre ei prin pasaje subterane.

Construit de familia Rockefeller, centrul a fost declarat punct de reper national in 1987 si gazduieste o multime de magazine, restaurante si sedii ale televiziunilor nationale.


Sursa foto

Statue of Liberty & Ellis Island 

Statuia Libertatii este situata in portul "Liberty Island", la sud-est de Manhattan. A fost plasata in anul 1886 la intrarea in port cu scopul de a transmite calatorilor sositi, salutul de bun venit pe "Taramul tuturor posibilitatilor".

Insula Ellis sau "poarta Americii", este locul prin care au trecut de-a lungul timpului milioane de emigranti veniti din toate colturile lumii, in cautarea Visului american.

Sursa foto

Central Park sau o imensa pata de culoare verde intr-un "fast paced city".

Cel mai vizitat parc public din State, Central Park le permite newyorkezilor si turistilor sa mai respire si aer curat din cand in cand.

Cu o suprafata de 3,4 kilometri patrati, renumitul parc este ideal pentru plimbari, picnicuri, manifestari culturale si activitati sportive.

Brooklyn Bridge

Podul Brooklyn este unul dintre cele mai vechi poduri suspendate din Statele Unite, fiind legatura dintre cartierele Manhattan si Brooklyn, si fara indoiala una dintre cele mai importante atractii turistice din NYC.

Sursa foto

Iata mai jos toate obiective turistice incluse in program.

Visitor`Center, New York Public Library, Rockefeller Center

St. Pat`s Cathedral, 
NBC Studio Store, Empire State Building

The Dakota, Carnegie Hall, Columbus Circle

Radio City Music Hall
Sursa foto

Little Italy & Chinatown, Columbus Park, Italian American Musem

City Hall, Walk Brooklyn Bridge to DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass)

East River Ferry to Southstreet Seaport - Pier 17, World Trade Center Memorial

American Museum of Natural History

Sursa foto

Midtown/ 5th Avenue Shopping: Sony Wonder Lab, FAO Schwartz, Trump Towers

Statue of Liberty & Ellis Island

St. Paul's Church, Trinity Church, WallStreet: NYSE, Federal Hall

Sursa foto

REZERVA-TI ACUM UN LOC pentru o experienta de neuitat! Click aici pentru detalii despre program.

Daca ai vizitat deja New York-ul asteptam impresiile si recomandarile tale. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu