luni, 30 aprilie 2012

Vrei sa-ti perfectionezi limba franceza la "ea acasa"?

Alege o tabara de limba franceza la Paris! De ce?

Iti vei imbunatati abilitatile lingvistice, te vei distra si vei descoperi unul dintre cele mai frumoase orase din lume!

Franceza este o limba romanica vorbita de 80 de milioane de oameni ca limba materna, 190 de milioane ca limba secundara si de inca aproximativ 200 de milioane ca limba straina, cu un numar semnificant de vorbitori in 57 de tari.

Probabil unul dintre cele mai romantice orase din lume, Parisul te va cuceri imediat prin amestecul de oameni, care stiu sa zambeasca mereu, bucataria frantuzeasca excelenta, bine surprinsa in toate bistro-urile, si renumitele vinuri frantuzesti.

Desigur, aici vei intelege ce inseamna rafinamentul frantuzoaicelor si de ce Parisul este considerat Capitala Modei.

In plus, Campusul Eugene Napoleon, unde vei fi cazat, este situat chiar in centrul orasului, iar de aici se poate ajunge foarte usor la cele mai importante obiective turistice ale capitalei franceze.

La doar cateva minute distanta se afla Le Louvre, Bastilia, Notre Dame, Le Marais sau renumitul bulevard Champs Elysees cu cinematografele, cafenelele, si magazinele sale de lux.

Te-am convins? Daca da, te asteptam sa participi si tu la o tabara internationala de limba franceza, vara 2012, in Franta. Detalii aici.

                                                          Turnul Eiffel (sursa foto)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu